NIEUWSGroepstraining op onze locatie in Koudekerke

Op elke maandag, dinsdag en woensdag bieden wij groeps trainingen aan op onze eigen locatie in Koudekerke. Samen werken we in deze training aan de algehele fitheid van de ruiter. Alle vaardigheden die jij als ruiter nodig hebt komen aan bod! Zien we jou binnenkort in de training? 

Dag Tijd
Maandag 18.30-19.30 BOKS
19.30-20.30 RVT
20.30-21.30 BOKS
Dinsdag 9.00-10.00 RVT
18.30-19.30 RVT
Woensdag 8.45-9.45 RVT
19.00-20.00 RVT
20.00-21.00 RVT

Verbouwing

Wij zijn super trots op hoe de zaal is geworden! Na het verbouwen en vergroten van de zaal hebben we de mogelijkheid om ook binnen groepstrainingen te geven !


Wij komen training geven op locatie!

Met de koffer gevuld vol matjes, halve balans ballen, elastieken en de Balance Coach komen wij bij jou op stal training geven. Doordat we al het materiaal mee kunnen nemen, kunnen we functioneel aan de slag met de ruiterspecifieke vaardigheden! Jullie zorgen voor de fanatieke ruiters/medewerkers en wij zorgen voor de rest. Het beloven leuke trainingen te worden! Wekelijks hebben we een aantal stallen waar we te vinden zijn, Misschien kunnen we dit combineren met jouw stal?

 

Voor meer informatie verwijzen we je naar de contact pagina en wie weet tot snel!


Shootdag!

Vorige week een super leuke dag gehad tijdens de fotoshoot met deze leuke ruiters en paarden! Op de foto zie je een combinatie van spieruithoudings vermogen voor de bovenbenen tijdens de wallsit, gecombineerd met onze favoriete maatjes, de paarden! 


Nieuw bij One Switch Zeeland: BLAZE PODS!

 

Test en verbeter jouw focus en reactie vermogen in de trainingen met de BLAZE PODS! Deze twee vaardigheden zijn super belangrijk voor tijdens het paardrijden. In onze Ruitervitaal trainingen combineren we focus en reactievermogen nog met balans en core-stabiliteit. We trainen zo functioneel de juiste vaardigheden en het is ook nog eens super leuk!! We kunnen aan de slag een op een met de pods, maar ook kunnen we ze toepassen in de groeps trainingen!

 

Wil jij dit een keer ervaren? Vraag dan naar de mogelijkheden!


Ruitervitaal voor de jonge ruiters!

Ruitervitaal voor jong en oud! In ons ruime aanbod aan trainingen hebben wij ook een trainingen voor de jonge ruiters. Wij vinden het super belangrijk dat de (jonge) ruiters leren bewust te zijn van de eigen vaardigheden en hoe je hieraan kunt werken. In ons aanbod voor de jeugd komen verschillende onderdelen aan bod zoals, hoe zit je op de juiste manier in het zadel, balans, coordinatie en we gaan aan de slag met de Free rider. Super leuk om met de jeugd aan de slag te gaan!

 

Voor meer informatie kunt u bericht sturen via de contact pagina!


Wij starten met een nieuwe groepstraining!

Deze week starten wij met een nieuwe groepstraining op onze eigen locatie in Koudekerke! Naast de zaal waarin we binnen trainen, hebben we nu ook een buiten plein! Lekker de ruimte met een mooie rubbervloer voor de juiste demping tijdens het sporten!

De training zal elke woensdag zijn van 18.45-19.45! Later in het seizoen komen er meer tijden bij!

Wil je een keer komen proeftrainen om te kijken of het wat voor jou is? Dat kan! Meld je aan via een bericht op de contact pagina en wij nemen contact met je op!

Wij hebben er zin in, tot snel!!


Training met Joker bij One Switch Zeeland!

Afgelopen december zijn er bij ons in de zaal leuke trainingen geweest met het paard Joker. De Joker geeft je veel inzicht in hoe je beweegt in het zadel. Ook komen daarin de persoonlijke bewegingsvoorkeuren goed naar voor. Doordat je Joker zelf in beweging brengt kun je nog veel beter voelen wat er goed gaat en wat er beter kan!  

Op zaterdag 5 maart 2022 is er weer mogelijkheid om een training te volgen samen met Joker! Ben je benieuwd wat deze training voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor deze dag! Opgeven kan via de contact pagina!

 


De website online!

Een mooie dag vandaag voor One Switch Zeeland, want de nieuwe website is online!

Wat je kunt vinden op deze website is wie we zijn, wat we doen en hoe je contact kunt opnemen met ons! We hopen zoveel mogelijk ruiters te gaan begeleiden om de beste combinatie te worden met jouw paard!

Kijk gerust even rond! Voor vragen kun je terecht op de contact pagina!